sâmbătă, 16 iunie 2012

Vlad Plahotniuc a fost ales prim-vicepreşedinte al PD, iar Marian Lupu, reales preşedinte

Marian Lupu a fost reales în funcţia de preşedinte al Partidului Democrat, cu majoritatea de voturi. Decizia a fost luată la cel de-al 7-lea Congres al Partidului Democrat care s-a desfăşurat astăzi.
"Vreau să vă mulţumesc pentru încredere. Îmi exprim deplina mea încredere că vom duce la realizarea sarcinilor propuse ca o echipă comună", a spus Marian Lupu. 
După ce a fost reconfirmat în fotoliul de preşedinte al PD, Marian Lupu a propus ca Vlad Plahotniuc să fie ales prim-vicepreşedinte al PD. "Mizez pe sprijinul dumneavoastră. Mulţi îl critică ,o fac pentru că se tem", a spus Marian Lupu. 

Pentru Vlad Plahotniuc au votat majoritatea delegaţilor prezenţi la Congres. "Îi mulţumesc preşedintelui Marian Lupu pentru că m-a propus în această funcţie.
Vă mulţumesc şi dvs. că m-aţi acceptat în partid atunci când am venit, iar acum m-aţi votat în acest post. Primesc această decizie ca pe o provocare pentru realizarea reformelor asumate, pentru ca Partidul Democrat să devină partidul numărul unu", a spus Vlad Plahotniuc. 
Partidul Democrat a fost condus până în 2009 de actualul preşedinte de onoare al PD, Dumitru Diacov. Atunci, Marian Lupu a devenit preşedinte al Partidului Democrat.

www.info-prim.md

Un comentariu:

Anonim spunea...

buna ziua d-le Vlad Plohotniuc,as aaveti grija d-stra de angajatii d-stra ,ca in loc sa ii incurajati cu un salariu efectiv macar cel putin sa fie destul pentru a exista macar dar d-stra aveti niste salarii mizzere ,si asta pentru tineri care doresc sa se casatoreasca si vor sa stringa si ei un ban.asta pentru cei care va pazesc pe d-stra da?va Multumesc ANticipat