sâmbătă, 28 aprilie 2012

Vlad Plahotniuc a împărţit carnete de partid



Astăzi, Partidul Democrat şi-a mărit oficial rândurile. Peste 600 de persoane, membri ai Organizaţiei PDM din Căuşeni, au primit carnetele de partid de la vicepreşedintele formaţiunii, Vlad Plahotniuc, şi de la preşedintele de onoare al formaţiunii, Dumitru Diacov. Evenimentul a avut loc la Casa de cultură din oraş. 
Vlad Plahotniuc i-a felicitat pe noii membri ai PDM, precizând că "decizia lor responsabilizează totodată conducerea partidului".
"Oamenii doresc să primească beneficii concrete de la clasa politică şi aşteaptă ca partidele de la guvernare să-şi onoreze obligaţiunile asumate. Iată de ce a venit timpul să trecem la o nouă etapă a reformelor, să modernizăm şi noi partidul: să schimbăm modalitatea de a acţiona, pentru ca în aceşti trei ani să devenim mai puternici şi să ne putem îndeplini promisiunile", a spus Vlad Plahotniuc.
"Partidul este în creştere şi are capacitatea să ajute aleşii locali în realizarea sarcinilor de a schimba spre bine viaţa oamenilor", a adăugat Dumitru Diacov.
La rândul lor, liderii raionali şi locali, au vorbit despre obiectivele PDM de a continua proiectele începute pentru localităţile pe care le reprezintă.
Potrivit statisticilor PD, în luna martie, au aderat aproximativ 1.200 de noi membri, în organizaţiile de la Străşeni şi Călăraşi.

Niciun comentariu: