vineri, 21 iunie 2013

(BâcLeaks) :) Scandalos! PLAHOTNIUC lăsat în pace de Jurnal TV! Publika tace despre FILAT! Reporterii și ofițerii CNA intră în ȘOMAJ!

Potrivit surselor din cadrul Coaliției pentru Guvernare Pro-Europeană, mai mulți jurnaliști specializați în spălarea oaselor lui Vlad Plahotniuc și a lui Vlad Filat de la Prima Televiziune de Tom&Jerry și Moldova acum n-ai, intră în șomaj. 
Acest lucru se întâmplă la puțin timp după ce liderii CGP au semnat pactul de neagresiune. Astfel patronii celor două Televiziuni, neafiliați deloc politic, au fost chemați la covoare (unul verde și altul albastru), unde li s-a înmânat copii ale Pactului de Neagrisiune dintre membrii Coaliției. 
Totodată li s-a prezentat și anexa pactului – este vorba despre Convenția de Nelătrare la TV, document care-i vizează direct pe directorii televiziunilor. 
Astfel, au și început deja disponibilizările, iar reporterii puși pe tușă au fost anunțați că ar putea reveni în ziua în care va fi anunțată data alegerilor.
Totodată la ordinul unui oarecare Vlad, jumătate dintre angajații CNA au fost trimiși în concedii pentru că au interdicție la săpare sub alt Vlad și, practic au rămas fără ocupație. 
Unicii care nu vor avea de suferit deocamdată sunt analiștii politici. Asta pentru că televiziunile trebuie să-și umple eterul cu orice… 
Vom reveni cu detalii.

Niciun comentariu: