vineri, 1 noiembrie 2013

Un blog despre gândurile mele, despre viaţă, politică şi chiar mai mult


MOTO: “Viaţa noastră e construită de gândurile noastre” (Marcus Aurelius)

Acesta este un loc în care mă veţi putea descoperi aşa cum sunt, cu gândurile mele - care nu se vor referi doar la politică, ci şi la alte aspecte ce ţin de viaţa de zi cu zi.
Aş putea spune că acest blog a existat întotdeauna, doar că nu era public. Am să explic de ce. Încă de pe vremea când eram în business, obişnuiam seara să-mi rezerv câteva minute pentru a pune pe hârtie cele mai importante situaţii pe care le întâlneam. Era ca un fel de exerciţiu de analiză pentru mine, deoarece atunci când puneam pe hârtie unele lucruri, acestea îmi produceau o claritate mult mai mare şi mă ajutau să trag concluziile cele mai bune. În plus, în graba cu care se produc unele evenimente, nu reuşeşti să înţelegi toate lucrurile importante care stau în spatele lor, iar atunci când le pui pe hârtie poţi reveni oricând la ele, să le analizezi la rece, când ai timp şi dispoziţie. De foarte multe ori mi-a fost de mare ajutor acest obicei.

La fel am procedat şi după ce am intrat în politică. Sau poate mai ales după ce am intrat în politică, deoarece descopeream un domeniu nou, plin de necunoscute şi neprevăzut, care necesita de multe ori analize minuţioase. Cu toţii aţi putut remarca, de exemplu, faptul că eu nu răspund imediat atunci când sunt lansate acuzaţii la adresa mea, îmi iau mai întâi timp să văd ce e în spatele acestor acuzaţii, ce interese sunt. Fac asta pentru a vedea dacă merită efortul de a consuma energie pentru a intra în polemici sau dacă aş putea folosi acest timp în mod mai util.

La sfârşitul lunii august, am recitit o mare parte a notiţelor pe care le-am scris de când am intrat în politică şi mi s-a părut foarte interesantă prisma prin care le văd acum, departe de evenimentele la care se referă ele. Sunt foarte multe concluzii interesante care se pot trage la rece şi e păcat ca acestea să nu fie împărtăşite cu mai multă lume. Eu am învăţat multe din experienţele altora, chiar şi din cele negative, şi le sunt tare recunoscător că am avut ocazia să intru în contact cu concluziile lor. La fel, sper ca şi din greşelile mele, dar şi din lucrurile bune pe care le-am făcut, oamenii să poată învăţa ceva. Sunt un om care nu a trecut fugar prin viaţă, am trăit-o şi o trăiesc intens, iar experienţele de tot felul nu mă ocolesc.

Aici, pe blog, vă invit să trecem împreună prin ele, să descoperim împreună lucruri noi şi interesante, să comunicăm, dar, mai ales, să descoperim ce se află dincolo de aparenţe.

Vă urez bun venit pe blogul meu şi vă promit că voi încerca să am o prezenţă constantă pe această platformă de comunicare.

204 comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 204 din 204
Anonim spunea...

Trăiesc și lucrez aici, în Marea Britanie. După 2 ani de căsnicie, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Aveam chef să pun capăt, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost dezamăgit emoțional în tot acest timp și viața pare fără sens. Într-o zi fidelă, în timp ce răsfoiam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr Ilekhojie. Unii oameni au mărturisit că el l-a adus înapoi pe fostul lor, alții au mărturisit că el restaurează pântecele și vindecă bolile cu ierburi. Eram mai interesat de reconcilierea cu soțul meu, pe care dr. Ilekhojie a făcut posibilă în decurs de 3 zile. Acum soțul meu s-a întors și de atunci trăim fericiți. Mulțumesc. Aici, las contactul lui pentru oricine are nevoie de ajutor Email: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

Unknown spunea...

N-am știut niciodată că-mi pot aduce logodnicul înapoi până când l-am contactat pe doctorul Isikolo care m-a ajutat. Am avut o neînțelegere teribilă cu bărbatul meu și am mers pe căi diferite. Eram dezamăgit emoțional și nu știam ce să fac pentru a ajuta situația. Așa că am ajuns să știu despre Dr. Isikolo. L-am contactat și l-am cerut să mă ajute cu problemele mele. Mi-a spus tot ce trebuia să știu și să înțeleg și am respectat procedurile și până la urmă a rezolvat problema pentru mine, iar acum eu și logodnicul meu suntem din nou împreună și știu că ne vom căsători în curând. Nu ar fi fost posibil dacă doctorul Isikolo nu m-a ajutat așa cum am promis. Rezultatul muncii sale se manifestă cu siguranță după 48 de ore și este garantat 100%. Este vizibil pentru mine să văd efectul rezultatului a tot ceea ce a făcut pentru mine și, cu adevărat, dragostea și afecțiunea dintre eu și logodnicul meu sunt restaurate pe deplin și mă bucură inima că nu l-am lăsat pe nimeni de acolo. El te poate ajuta la fel de bine dacă te adresezi lui acum. Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown spunea...

Mă bucură inima să fiu aici să-i spun un cuvânt de mulțumire doctorului Isikolo.
Nu m-am gândit niciodată că voi putea să-mi văd căsnicia funcționând din nou, în ciuda faptului că totul a funcționat deja împotriva mea, doctorul Isikolo a venit în ajutorul meu. Am avut o problemă în casa mea care l-a făcut pe soțul meu să plece și eram deja însărcinată și mi-a devenit greu să mă descurc fără el în viața mea. Familia lui m-a susținut de-a lungul timpului, dar nimeni nu ne-a putut ajuta să ne reunească, cu excepția doctorului Isikolo, care mi-a răspuns la momentul în care aveam cea mai mare nevoie de ajutor. A rezolvat problema și soțul meu s-a întors acasă la mine imediat după 48 de ore pentru că încă locuia în același oraș cu mine. Este destul de uimitor când găsești ajutor acolo unde ai crezut cel mai puțin că poți primi ajutor. Încă o dată, îți mulțumesc Dr. Isikolo pentru tot ceea ce faci pentru a ajuta oamenii care au mare nevoie de asistență. Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp la +2348133261196

Anonim spunea...

Am văzut atât de multe mărturii despre Dr. Ilekhojie, un mare vrăjitor de loterie, care te va ajuta să faci o vrajă la loterie și să-ți ofere numerele potrivite pentru a câștiga la loterie, nu am crezut, la început, dar pe măsură ce viața a devenit mai grea, am decis să iau. o încercare, l-am contactat și eu și i-am spus că vreau să câștig la loterie, a făcut o vrajă la loterie pentru mine pe care o folosesc și joc și am câștigat 300.000 (TREI SUTE DE MII DE). Sunt atât de recunoscător doctorului Ilekhojie și fac acest lucru cunoscut tuturor celor care au încercat toată ziua să câștige la loterie, crede-mă, acesta este singurul mod de a câștiga la loterie, acesta este adevăratul secret pe care l-am căutat cu toții pentru. Nu pierde timpul, contactează-l astăzi pentru ca tu să fii și un câștigător informații de contact de mai jos.

E-mail: gethelp05@gmail.com
WhatsApp: +2348147400259

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 204 din 204   Mai noi› Cele mai noi»