joi, 17 mai 2012

Vlad Plahotniuc a felicitat personal tinerii luptători de K1


Vlad Plahotniuc i-a felicitat personal pe tinerii moldoveni luptători de K1 pentru performanţele obţinute la Campionatul European desfăşurat recent în Lituania. Tinerii campioni, premianţi şi antrenorii lor au fost primiţi astăzi de prim-vicepreşedintele Parlamentului, fondatorul Fundaţiei Edelweiss, cu care au discutat despre succes, dar şi despre efortul care stă în spatele oricărei performanţe. 

 “Eu vă felicit, sunteţi bravo! Ştiu că în urma fiecărei medalii obţinute, a fiecărei diplome, stau ore, săptămâni și luni de muncă și antrenament. Ceea ce învățați acum, modul în care vă formați, vă va fi de ajutor mai târziu, în ceea ce veți realiza. Mulți ar trebui să preia din dârzenia și curajul vostru, chiar mulți politicieni de la noi”, le-a spus Vlad Plahotniuc celor 10 membri ai lotului naţional de K1. 
 La rândul lor, aceştia i-au povestit prim-vicepreşedintelui Parlamentului momente amuzante din timpul antrenamentelor pregătitoare. Acum, după ce emoțiile competiției au trecut, sportivii moldoveni se pot mândri cu 3 medalii de aur, 3 medalii de argint, o medalie de bronz şi locul trei, obţinut în clasamentul general pe echipe al finalei Campionatului European de K1. 
Menţionăm că participarea lotului din Moldova la competiţia din Lituania a fost susţinută de către Fundaţia Edelweiss, în cadrul programelor de promovare a tinerilor performanţi din republica noastră. “Datorită vouă Moldova s-a remarcat peste hotare şi trebuie să se mândrească cu voi. Iar eu, cel puțin, vă voi sprijini în continuare pentru că îmi doresc să urcăm țara sus, pe podiumurile internaţionale”, a declarat Vlad Plahotniuc, în finalul întrevederii. 
Tinerii sportivi au fost însoțiți de președintele Federației de K1 din Republica Moldova, Dorin Damir, care i-a oferit lui Vlad Plahotniuc o diplomă de onoare pentru implicarea sa în susținerea lotului național.

Sursa: www.timpul.md

Niciun comentariu: