luni, 25 iunie 2012

Vlad Plahotniuc s-a întâlnit cu Delegația Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European

"Ați venit într-o țară aflată în plin proces de reformare. Dacă îmi permiteți să fac o comparație, aș spune că suntem ca într-un șantier: în Moldova, astăzi reparăm, construim."
"Sperăm că în curând veți putea veni într-o țară modernizată, care nu doar că și-a însușit valorile europene, dar le și implementează.
Știm că sunt multe de făcut și avem dorința de a le realiza, pentru că oamenii așteaptă lucruri concrete" - cu acest mesaj i-a întâmpinat Prim-vicepreședintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, pe europenii din Delegația Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European, aflați într-o vizită oficială la Chișinău.
La rândul său, șeful Delegației, Libor Roucek, vicepreședinte al Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, a declarat că vede în Republica Moldova o oportunitate majoră pentru dezvoltare. "Aveți acum stabilitate politică și, odată cu această, oportunitatea de a vă concentra pe reformele interne, economice și privind relațiile dintre țara dumneavoastră și Uniunea Europeană. Am vrea să vedem în acești ani progrese, care să ducă Moldova mai aproape de integrare", a declarat Libor Roucek. 
Din Delegația europeană fac parte Libor Roucek, vicepreședintele Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, Kristian Vigenin, Președintele delegației PE la EURONEST și europarlamentarul român Ioan Mircea Pașcu, vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Externe. Alături de Vlad Plahotniuc, gazdele din partea Partidului Demicrat au fost Dumitru Diacov, liderul fracțiunii PDM, și Igor Corman, președintele Comisiei pentru politică externă şi integrare europeană din Legislativul Moldovei. 


Sursa: www.timpul.md

Niciun comentariu: