miercuri, 8 septembrie 2010

Vlad Plahotniuc: Sunt conştient de faptul că tăcerea mea a alimentat denaturarea adevărului

Cunoscutul om de afaceri moldovean, Vlad Plahotnicu, a recunoscut într-o emisiune televizată la un post privat de televiziune, că prin tăcerea sa de mulţi ani doar a alimentat apariţia diferitor zvonuri şi bârfe la adresa sa.

“Cred că şi ieşirea mea de astăzi va provoca o oarecare agresivitate în presă“, a declarat Plahotniuc, exprimându-şi speranţa că “ea va fi raportată la obiectivul principal al jurnalistului – de a dezvălui adevărul“. “Nu contest faptul că agresivitatea a jucat un rol pozitiv în democraţie şi dezvoltare nu numai în Moldova dar şi în toate ţările“, a mai adăugat omul de afaceri.

Businessmanul, care este la prima sa apariţie în public şi informaţiile despre care până în prezent se limitau la bârfe şi zvonuri, a declarat că de acum încolo presa va avea posibilitatea de a cunoaşte adevărul despre sine din prima sursă, sau prin intermediul serviciului său de presă.

În cadrul emisiunii, Vlad Plahotniuc a povestit mai multe pasaje din biografia sa, printre care faptul că a absolvit şcoala medie cu menţiune şi medalie de aur, are absolvite două facultăţi (este istoric şi tehnolog), precum şi faptul că deţine gradul de Magistru al administrării afacerilor (MBA). Sursa citată a mai spus că afacerile sale sunt bazate pe patru direcţii: business petrolier, sfera financiar-bancară, mass-media şi businessul hotelier. Afacerile lui Plahotniuc asigură cu locuri de muncă şi salarii decente peste 5000 de persoane.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Esti un tilhar care nu stia ce sa faca fiind prins cu miţa în sac.

Anonim spunea...

http://pan.md/video/Eventis-kak-chinovniki-otpugivayut-investorov/45096