joi, 14 februarie 2013

Acuzațiile lui Filat: nu sunt demne de un premier



Prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, declară că Guvernul nu poate exista fără majoritate parlamentară, iar Vlad Filat nu poate fi, de asemenea, premier fără o majoritate în Legislativ, anunță publika.md

Prim-vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, a calificat drept un joc jalnic acuzațiile aduse la adresa sa de către prim-ministrul Vladimir Filat. Asta după ce Filat l-a acuzat că a stat în spatele mai multor instituții de drept, care intentează dosare penale la comanda lui.

Acesta a ţinut să menţionezeze că nu cere demisia lui Vlad Filat.

Totuşi, Plahotniuc a spus că îl aşteaptă pe Filat în Parlament pentru a-l reconfirma în funcţie.

"A fost un show jalnic, nedemn de o persoană care deţine o astfel de funcţie", a declarat, acum câteva minute, prim-vicepreşedintele Parlamentului Vladimir Plahotniuc, în contextul situaţiei politice create în urma denunţării de către PLDM a Acordului de constituire a AIE 2.

"Dacă eu şi PD ne-am ghida de acuzaţiile aduse lui Filat pe parcursul anilor, nu ar fi trebuit să facem o alianţă cu acest partid, nu l-am fi votat pe Filat în funcţie de premier. Noi, însă, am votat pentru AIE şi pentru Filat în funcţie de premier, exact cum şi el m-a votat pe mine în funcţia de prim-vicepreşedinte al Parlamentului".

conform zdg.md

Niciun comentariu: